LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.07.28. 14:22 zsigulimo

Zsigulimuzin 67. nap - Még mindig futómű

Címkék: zsiguli limuzin futomu

Amíg Janiéknál elkészültek az újrafényezésre ítélt alkatrészek (hűtő, szerszámkészlet, emelő, stb.), addig Imiék még mindig a futóművet berhelték, hogy megfelelő magasságú és komfortú legyen.
Építettek bele egy kis trükköt is, amivel a sofőr gombnyomásra - kis kompresszor segítségével - 5-8 cm-rel meg tudja emelni a hátulját, ha szükség van rá.
Egy óvatlan pillanatban, még Indiánt is sikerült lefényképezniük munka közben, ez egyébként szinte lehetetlen, mivel ő kezeli a fényképezőgépet (is). :-)
Adi ismét nagyot alkotott: DJ Lenin a levegőszűrőn, Zsigulimo felirat a szelepfedélen, természetesen Indián ismét kötekszik, és a szelepfedél átfényezése mellett dönt
A főnök mossa kezeit, mielőtt elfoglalja helyét a Limuzinba és hazavezérli azt Indiánékhoz. Imi annyira élvezte a rövidke teszt-vezetést, hogy egész délután nem hervadt le az arcáról a mosoly.

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr712182434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Sanyi 2010.07.28. 17:59:52

ÁÁÁ!! Ez a légszűrőfedél hatalmas!! Nagy 5ös a kitalálójának!
süti beállítások módosítása