LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.25. 12:43 zsigulimo

Zsigulimuzin 49. nap - Szerelvény

Címkék: tuning logo zsiguli limuzin lomtalanitas utanfuto

A tegnap sikertelen, viszont fejfájós nap után, gondoltuk, történjen valami jó is. A világtörténelemben először: összekapcsoltuk a Zsigulimot az utánfutóval (mint borsó meg a héja).
Félelmeink ellenére rendkívül jól mutat, amit szerettünk volna az utcán is megtekinteni, de nem mertük!!! Mivel a XV. kerületben éppen lomtalanítás van folyamatban, féltünk a "konkurenciaharctól".

Pisti barátunk kapva az alkalmon és az usánka adta lehetőségen, felvállalta a Zsigulimuzin őrzését! A szomorú motor (könnyező) még a mai napon is tesztelés alatt, de lényegesen csökkent a vízáteresztő képessége.
Elkészült a sofőr mögötti falra a hifi installáció, Fecó műszaki rajza viszont kiverte a biztosítékot (világsiker).

Megszületett a döntés: az utastér társaságát, mint egy DJ, Lenin fogja szórakoztatni.
A redőny sofőr felőli oldalára, úgy gondoltuk, hogy ráfestenénk egy Zsigulimo logót, de ez még tervezés alatt. Ismét egy kihívás, bloggerek! Ha van kedvetek, időtök, mutassátok meg, hogy Ti hogy képzelnétek el a Zsigulimo logót! (Hasas tacskók kíméljenek!) Az ötleteket az indiandesign@indiandesign.hu e-mail címre várjuk szeretettel! Természetesen a legjobb logók ismét díjazást érdemelnek! :-)
Ma nem történt semmi katasztrofális, így jó hangulatban folyik az utánfutó belsejének tervezése, Fecó az asztalos munkáért felelős, Smicu a retro napellenző elkészítéséért, Indián a lakatosmunkáért, de ő csak néz ki a fejéből, letámaszkodik, öregnek érzi magát, ma 42 éves!

További képek >>

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr482109193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadista Szandál 2010.06.25. 15:54:09

DJ Lenin nagyon autentikás, még a fejhallgatója is korhű, olyan szikratávírós style:)

Pipi 2010.06.25. 20:41:28

Boldog szülinapot:) nem olyan sok az a 42... jó, én könnyen ugatok a 22-mmel:D

a márk 2010.06.25. 21:42:13

Na tessék van akinek jut a sok boldogság!
További sportsikereket "Főnök"!

Indián1 2010.06.28. 14:15:14

Nagyon köszönjük a jó kívánságokat!
Sajnos a motorprobléma nem oldódott meg, így hamarosan le lesz szedve a hengerfej és megjavítják - természetesen garanciálisan - ekkor fény derül rá majd, hogy miért is szivárgott a víz a blokk és a hengerfej között!
Mindenkinek köszönjük a hozzászólásokat, kommenteket!
süti beállítások módosítása