LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.07. 11:49 zsigulimo

Zsigulimuzin 36.nap - Első méterek....

Címkék: tuning zsiguli limuzin

Felkerült a kipufogó, bent van a motor, mégsem mentünk egy métert sem a Zsigulival a saját lábán. Imiék eközben instant rapegyüttest alkottak a kardán utolsó alkatrészének felszerelése közben, persze a klip forgatás elmarad, de legalább azt a 8 métert a saját lábán teheti meg, amíg beállnak vele az udvarra.

A fehér vaskígyó lassan leereszkedik a földre a trélerről és most már hivatalosan is van működő Zsiguli limuzin Magyarországon.
Az elegáns műbőr helyett bekerül a recaro felmosóvödör, a turbina felbőg, és mint a Titanic első útján, lassan kifut a teremtmény a dokkból, persze sokkal sikeresebb végeredménnyel.
A próbaút joga a palotai 50Cent-et és bandáját illeti, és mint az arcukon látszik ezt büszkén vállalják is. Óvatosan felengedve a kuplungot, ellenkezés és gyanús hangok nélkül, szépen besuhan a gépsárkány az óriási udvarnak álcázott játszótérre, és mint lelkes paparazzik operatőrök állják útját a jövevénynek.
Bara Laci a kedvenc kárpitosunk, végre színre léphet, és nekikezdhet a tetőkárpit kirakónak, amihez az alapanyagot 3 kombi Zsiguli tetőkárpitja biztosítja. Lacin nagyon sok múlik, hiszen a végső képet a belsőben az ő munkája határozza meg.
Ez a gondolat tisztán látszik Indián arcán is, mindent összevetve, eddig sikeresen vizsgáztak a mesterek, reméljük ez folytatódik a kárpitozásnál is, de ez már a jövő zenéje.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr872062581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása