LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.26. 09:46 zsigulimo

Zsigulimuzin 28. nap - fényezés befejezés 3.

From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap
Ha valaki azt mondja a képek alapján, hogy a mai nap nem a munkáról szólt, hanem a gyönyörködésről, akkor teljesen igaza van.
From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap
Viszont, aki ezt feltételezi, valószínűleg sosem végzett olyan munkát, amely során a sok hetes, gyötrelmes robotolás után végre valami szép és előremutató (vagy esetünkben visszamutató) alkotás kezd kialakulni a keze alatt.
Mondhatnám, hogy izgultunk a fényezésért, de persze ez nem lenne igaz, hiszen tudtuk, hogy hova visszük az autót. Inkább valami hasonló érzést tudok beazonosítani, mint amikor vizsgázni megyünk. A mi vizsgánk nemhogy sikeres, de a megkapjuk érte a csillagos ötöst is, amit persze megosztunk Janiékkal, hiszen így ők is tiszteletbeli szülők lettek.
From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap
Mindenki könnyfátyolos szemmel bámulja a végeredményt és Janin is látszik, hogy hiába van a szakmában már jó ideje, azért az egyedi dolgoknak még ő is tud örülni. A műhely előtt, messziről nézve a csodajárgányt, már sejtjük, hogy mit szólnak majd a körúton közlekedő Zsigulimuzinhoz.
From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap
From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap
From Zsigulimuzin huszonnyolcadik nap

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr182032221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a márk 2010.05.26. 20:30:37

Alapvetően nem szeretem a limuzinokat, sőt.
Na, de ez valami meseszép mestermű. Fricska az elmúlt 65 évnek...

Indián1 2010.05.29. 18:48:43

@a márk: Köszönjük, pláne, hogy nem vagy oda a limokért! :-) Igyekszünk megfelelni a múltnak és a jelennek is! Tervezünk még a belsejébe egy két "fricskát".
süti beállítások módosítása