LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.18. 12:15 zsigulimo

Zsigulimuzin 23. nap - fényezés folytatás

Címkék: tuning zsiguli fényezés limuzin fenyezes

Végre elkészült a Zsiguli, és a fotózáson is túl vagyunk. Persze ez csak álom, és a bili érintését feledve, visszatérhatünk a gittporhoz és a robothoz.
A gyönyörű Zsiguli-látomás képeket Szojka Péter blog olvasónk követte el Photoshoppal. Akinek ezúton is köszönjük munkáját. Péter nem tudhatta, hogy a nyers képeken a középső oszlop csak az üveg mögött lesz, így elkészült az osztott üveges verzió, de kérésünkre módosította, és szerintünk sokkal fiatalosabb megjelenésű a "B" verzió.
Visszatérve a valósághoz, a fényezőink a csiszoló reflextől úgy alszanak, hogy jár a kezük, mint az álmodó kutyának, aki vágtat álmában.
A több kilométer hosszú elhasznált csiszolópapír miatt pedig az esőerdők védelmében szervezett Greenpeace-s tüntetésen maguk ellen kellene felvonulniuk. Jani fotóját látva, ha valakinek a Johnnie Walker logósziluetje jutna eszébe, akkor az csak véletlen lehet.
A gittcsiszolás legfontosabb részénél tartunk, az élek kialakításánál. Amikor megérkeztünk, egy vastagon poros balta feküdt a Zsiguli mögött. Ha végiggondoljuk a munkafolyamatokat, akkor ezen szakaszban nem kellhet balta.
Mivel por volt rajta, és most láttam a Sherlock Holmes-t, így azt mondom, hogy valamelyik fényező tegnap éjjel idegösszeomlást kapott és szét akarta verni a Zsigulit, valaki azonban közbelépett és a dulakodás közben a balta a földre esett. De várjuk a verziókat.....

További képek >>

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr882012467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a márk 2010.05.19. 01:47:05

nemértem, ez csak engem érdekel?
nagyon profi meló, le a kalappal!

Indián1 2010.05.19. 06:43:48

ÉS MÉG CSAK MOST JÖN A JAVA:-)))
Köszönjük.....

Svega 2010.05.19. 08:11:33

Érdekelne a terv a kardántengelyre. Ekkora távot csak osztott kardánnal lehet áthidalni, annak a felfüggesztési pontjai készen vannak már? Vagy majd később lesznek oda csippentve?

hapsi 2010.05.20. 03:39:57

@Svega: Erre már én is gondoltam. Jó kis forgó tömeg lesz.

Indián1 2010.05.20. 06:55:44

@Svega: Igen, szerintünk is kihívás a kardán megoldása, de van egy legendás autószerelő barátom. VW-s körökben Imiként ismerik, felvállalta a problémát és én bízom benne. Részletekről később fényképes, szöveges tájékoztatót adunk! :-)
süti beállítások módosítása