LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.17. 12:18 zsigulimo

Zsigulimuzin 22. nap - fényezés folytatás, alkatrész beszerzés

Címkék: eredeti zsiguli fényezés limuzin fenyezes alkatreszek

Ahhoz, hogy a határidőnket tartani tudjuk, ideje utánnanézni mi is van hátra.
A fényezés kb egy hét múlva elkészül és mivel a belsőrésszel nem tudunk haladni, amíg a külső munkálatok nincsenek kész, úgy golndoltuk, a külső kiegészítők beszerzésében lépünk egy nagyot.
Nem gondoltuk, hogy ez problémát okozhat, de persze mint Magyarországon minden, ez sem ment simán.
A mai autóalkatrész kereskedők azokat az alkatrészeket tartják csak, amit biztos, hogy rövid idő alatt elvisznek.
Valljuk be, a Zsiguli, ha nem is a divatból, de a mindennapokból kezd kiszorulni, ha valaki autót választ. Ami a mi nagy szerencsénk, hogy minden korszaknak, autótípusnak meg van a maga kis tábora, akik akkor sem szabadulnának meg kedvencüktől, ha rájuk tukmálnák a Lottó ötöst. A mi nyertesünk a Zsigulivirtuóz Rónai Márton.
Ha valakinek a felvezetés után már az úriember nevét vési a Google keresőjébe, ne tegye, csak írjon Indiánnak és már megy is a kontakt. Ami az elérzékenyültségig meghatott minket, hogy 25 évig tartottak fent egy raktárat, ami csupa csillagokkal és CCCP felségjelzéssel ellátott alkatrészeinket tárolta. Szerintem a képek magukért beszélnek.
Visszatérve a fényezésre: Janit, a fényezők főnökét kérdeztük, hogyan is állunk most, a választ a mellékelt képen láthatjátok.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr482009729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása