LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2011.04.12. 18:08 zsigulimo

Háttérmunka

Valószínűleg sejtitek, hogy a kiállítás nem csak 3 megfeszített napból állt számunkra. Már az előkészületek is sok fejtörést, néha bosszúságot, de leginkább kreativitást igényeltek.

Ennek eredményeképpen születtek meg a Zsigulimo-val kapcsolatos szórólapok, amelyeket az Indian Design grafikusának (Grafi Csabinak) köszönhetünk.

A Zsiguli 40. születésnapját mi mással is ünnepelhetnénk, mint egy igazán látványos jubileumi bélyeg kiadásával. Értitek? Jubileumi kiadás..... - Jubileumi bérlés. Na, ezektől a szóviccektől ment a falnak Karotta barátom.

A neten kutatva bukkantunk rá régi Zsiguli reklámok eredeti szlogenjére, amelyeket felhasználtunk szórólapjainkon.

És ha már van sörcsap az utánfutónkban, úgy gondoltuk adjunk lehetőséget a fogyasztásra a látogatóknak is - sejthetitek milyen népszerű volt a sörös kupon!

A retro képekből plakátok is készültek, amelyek kiváló minőségben, 50 cm x 70 cm méretben is megvásárolhatóak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr662820742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása