LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.10. 11:22 zsigulimo

Zsigulimuzin 17. nap - Motor kiszedés

Címkék: motor zsiguli limuzin kiszedes

Szerencsésen átérkeztünk a fényezőműhelybe, ahol szembesültünk azzal a ténnyel, hogy csak akkor lehet normálisan lefényezni a Zsiguli motorterét is, hogyha az ott levő kegytárgyakat is eltávolítjuk.
Ehhez a munkafolyamathoz Indián régi Zsigulis sorstársát, országos barátját, Horváth Zoltán, alias Samu segítségét kérte.
A fényezőnél jelenleg munkafolyamat alatt áll egy repülőgép is, aminek szárnyait becsomagolva láthatjátok az egyik képen. Dani eléggé megrettent, amikor megtudta, hogy pár hét múlva repülni fog a gép, és neki is fel kell szállnia rá, mivel a Zsigulimuzinról készülő film záróvágóját Indián úgy tervezi, hogy a levegőből készítjük majd el.

További érdekesség, hogy a motor kiszedésénél ismét bebizonyosodott, hogy a gyári összerakásnál jobb nincsen, ugyanis még a kipufogó csavarjai is oldhatóak voltak.
Indián sem rest és élvezettel, saját kezűleg áll neki, akna híján az autó alá fekve a motor kiszedésének. Ennek egy hátránya van, a fényezőműhely eléggé poros, ez Indián pólóján meg is látszik.
Motor, váltó kint van, takarítás, még egy gyors próbálkozás, Samu csatlakoztatni akarja Indiánt a levegősrendszerhez, majd mindenki megy haza, elvégre vasárnap van.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr781987954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása