LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.07. 10:53 zsigulimo

Zsigulimuzin 16. nap – Irány a fényezőműhely

Címkék: tuning zsiguli fényezés fenyezes

Indiánnak felhőtlen az öröme (egyelőre), mivel elkészült a karosszéria. Remek lett az új tető, már csak azt kellene tudni, hogy azt a hosszú rakományt Lackó Tomi, hogy viszi át Janihoz, a fényezőhöz.
A trélerre várás pillanatait felszabadult ökörködéssel, végül egy kis snapszerozással töltötték a fiúk. A képek senkit ne vezessenek félre, még nem ittak előre a medve bőrére. Ogrét csak azzal tudják bíztatni, hogy akinek a kártyában nincs szerencséje, annak semmiben sincs. :-)
A kis embert a kamerák kereszttüzével próbálták szóra bírni arról, mennyire érzi tökéletesnek a munkáját?
Attila ismét meglepő próbát talált ki az autó szélvédőkeret-terhelésének ellenőrzésére. Először csak egyedül állt fel, de aztán felinvitálta az egész csapatot. Nagyon örülnek a végeredménynek. Megállapíthatjuk, hogy ebbe a kisemberbe botrányosan nagy szaktudás szorult.
Végre megérkezett Tomasz, aki a fiúk számára még ismeretlen, de felettébb érdekes módszert talált ki a szállításra.

Ha lehet fokozni, az utcán még nagyobbnak nézett ki az autó, mint az udvarban. A „Zsigulimuzin van az utcán” hírre pedig összeszaladtak a szomszédok is.
Útközben is nagy érdeklődést keltett a tréler tetején elhelyezkedő autó. Kiabáltak, fütyültek, mindenkinek volt – természetesen – pozitív véleménye.
Két helyen is meg kellett állnunk, hogy az arra járó „paparazzik” érdeklődését kielégítsük és készíthessenek pár fotót a legújabb magyar celebről.
Tomasz és Ogre nagyon jól érzik magukat a Limo hátsóülésének helyén, amelyet teljesen elfoglalnak!
Megérkeztünk a fényezőműhelybe, kíváncsian vártuk Jani észrevételeit a lakatosmunkával kapcsolatban. Eleinte mogorván nézett, majd azt az ígéretet kaptuk, hogy 1 hét múlva már rá sem fogunk ismerni! Alig várjuk!

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr261981080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása