LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.04.28. 11:08 zsigulimo

Zsigulimuzin 9. nap – Lakatolás folytatás 5.

Címkék: tuning zsiguli lakatos limuzin

Elértük azt a pillanatot, hogy mint az űrhajót tartó pilléreket, eltávolíthatjuk a szintező emelőket. Ciril betűvel vésett Zsiguli 2040 feliratunk (2x4 es zártszelvény után szabadon) először hagyja el saját lábán a lakatos dokkot.
Ahogy a szörny arca napvilágot lát, több kérdés is felvetődik, mert csak jön, jön és jön, és nincs vége és.... A műhely félhomálya rejtve tartotta az autó valódi méretét, de most, hogy látjuk, kérdéses számunkra az is, ki tudunk-e egyáltalán, nagyobb tereprendezés nélkül, állni majd az udvarból?
Ismeretes a román tanmese, amikor is egy szorgos daru maga köré építette a zártudvaros lakótelepet, ezzel fogságba ejtve saját magát. Ogre a műhellyel szemben lévő bozótban próbál Indiánnak helyet csinálni, hogy végre lekaphassuk a járgányt.
De hiába toljuk ki az autót, a körülmények nem megfelelőek ahhoz, hogy jó képet csináljunk. Így sajnos még várnotok kell! A számos mérés és agyalás fényt derít egy apró turpisságra, a kardánalagút 2 centivel az autó jobb oldalán fut a középponthoz képest.
Az ámuldozás után visszahátrálunk a műhelybe és Attila a belső küszöböt kezdi rávenni az autó további merevítésére. A garázs mérete úgy tűnik – a Zsigulimuzin mellett – Indiánnak is okoz némi problémát.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr61958621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása