LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.04.22. 21:43 zsigulimo

Zsigulimuzin 6. nap – Lakatolás folytatás 2.

Címkék: tuning lakatos limuzin

Daninak is nagyon tetszik a Zsigulimuzin ötlete, de a kocsi hátuljában ülve ő is kezd megrémülni a feladattól, nagyon hosszúnak tűnik az a 3 méter!

Még egyeztetünk egy utolsó részletet a vezetőséggel, és indulhat a munka.

A garázs minden centiméterét ki kell használnunk, hogy beférjen a „limuzinunk”! Elől-hátul 5-5 cm-en múlik, hogy ne lógjon ki a garázsból.

Az utólag elkészített limuzinok képeit nézegetve, a fő félelmünk az, hogy a hosszítás miatt a karosszéria teherbírása megfelelő marad-e.
Lakatos virtuóz Attila teóriája szerint egy 5-komponensű küszöb precíz kialakítása kellő merevséget ad egy ilyen speciális jármű számára. Mi lehetne jobb teszt ennek ellenőrzésére annál, mint a 4 lábú, 3 mázsás East Block frontvonal, azaz Indián és Ogre.

Mivel a küszöb átment a fokozott igénybevétel próbán, buksi simogatás és sok elismerés mellett lökjük vissza a lakatosokat a mélyvízbe.

Sok álmatlan éjszaka vár még Attilára, hiszen a java még hátra van.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr361943790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása