LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.07.16. 21:28 zsigulimo

Zsigulimuzin 60. nap - Zsófi :-)

Címkék: csaj tuning zsiguli limuzin zsofi

Elég sarkallatos pontjához érkezett a Zsigulimo építése, így a 60. napon ki kell vágni a C-oszlopból a limós oldalvilágítás helyét. A képet látva azt gondolhatnátok, hogy megy ez nekünk akár csukott szemmel is.
Ígéretünkhöz híven lebben a fányol Ogre kedvesének kilétéről, Zsófiról, aki egyből előnyös oldalát mutatta. :-) Így már érthető Ogre intenzív jókedve.
Na, de vissza az autóhoz, Fecó fúr-farag, éjszakákat nem alszik, hogy megálmodja, mit-hova fogat és honnan. Ezzel a tulajdonsággal Indiánnal egy húron pendülnek.
A hátsó sokadik oszlopba spot lámpák kerülnek, ami a ki-, beszállást könnyíti meg majd sötétben. Fecó és DJ Lenin közt csak a sapka a közös momentum?
Elkészült a főnöki karfás, italtartós ülés, ami nem biztos, hogy így marad, sőt...
Kamerás Szabi élvezettel hallgatja, hogy turbékolnak a fiatalok, miközben még dolgoznak is (legalábbis Zsófi). Minő boldogság...
Egyre többször van Indiánék udvarán tömegjelenet, amúgy is sokan dolgozunk a Zsigulimón, de mindig van kíváncsiskodó is.
Hamarosan elkezdődik a fények-hangulatfények tesztelése, ami természetesen a retro jegyében nem látszódhat, csak ha felkapcsolják.
Biztos nyaraltok, vagy éppen valami jó kis fesztiválon rúgjátok a port, süttetitek a hasatokat, de egyet ne felejtsetek: http://zsigulimo.blog.hu/ Ajánljátok ismerőseiteknek, szesztestvéreknek, alkalmi partnereknek, első bálozóknak, mindegy csak terjesszétek az igét! :-)

További képek >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr302156311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipi 2010.07.16. 22:46:00

gratula az asszonykádhoz, ogre, csinos:)

a márk 2010.07.16. 22:56:06

jó a munka 40 fokban!

red87 2010.07.20. 15:52:25

@Pipi: na igen, Zsófi kedvéért sokan képesek lennének sokmindenre:) grat Ogre!;)
süti beállítások módosítása