LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.01. 11:25 zsigulimo

Zsigulimuzin 32. nap - Fóliázás, motor berakás

Címkék: motor tuning zsiguli limuzin foliazas sotetites

Melody és Lili a két máltai celebünk már nagyon várja, hogy elfoglalják méltó helyüket a luxus műbőr díványokon a zsiguliban, de persze a gazdinak fontos, hogy ne legyenek káros mennyiségű napsugárzásnak kitéve a kis kedvencek, ráadásul teljes inkognítóban nyugodtan vonulhassanak végig a városon, majd mint egy királynő vagy hercegnő, leparkolhasson a REX alapítvány előtt, jelezvén, kinek hol a helye a világban.
Hogy fentieket megvalósíthassuk, ideje az ablakokat megfosztani a fényáteresztő képességüktől és a sztárokat a kíváncsi szemek elől a a sötétség békés homályába taszítani.


A folyamatért Péter József autó és épületüveg fóliázó mester felel majd, de elmodása szerint ez a megpróbáltatás csak ujjgyakorlat számára, hiszen a fólia szót már ő kasírozta be a szótárba. Hamar végzett is az ablakokkal, de mivel az oldalüvegek még nem érkeztek meg, később még találkozunk Józsival is. Ha addig is valakinek szüksége van a szolgáltatásra, kontakt Indiánnál.

Lackó Tomi ismét elmozdítja bábunkat a limuzinépítők sakktábláján, mostantól néhány napig Molnár Imiék műhelye lesz bástyánk. Imiéké az a korosztály, aki ugyan Zsigulin nevelkedett és rengeteget volt alatta vagy felette, de már ismeri a mai autókat is töviről hegyire. Csapatuk főként VW ésAudi specialista, de nem felejtették el, hogy honnan jöttek és a suli rendesen beivódott a buksijukba. Ha valaki autószerelő volt, akkor a régi világban két dologgal biztosan találkozott: az olajos ujjlenyomatos-párizsis-kenyérrel és a meztelen-csajos-poszterekkel.


Imiék felfedezték a gumikesztyű nyújtotta lehetőségeket, így a kenyeret bukták, de semmiképpen nem mondanának le egy James Bond filmbe illő szőke szépség teljes alakos poszteréről.

Mivel autós blogról van szó, képzeljétek, közben bekerült a motor.

További képek >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr282047412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kispako 2010.06.02. 20:14:51

Nagyon tetszik az új munkátok, főleg h a kedvenc márkám is a kezetek alá került. :)Mindig is kíváncsi voltam h mi lehet egy Ladából kihozni. És íme erre is megkapom a választ.:)
Felmerült bennem egy kérdés hogy milyen motor lesz benne? Mert a széria 1,2 l motort nem erre a nagy tömeg mozgatására találták ki.
Figyelemmel kísértem a zsiguli átváltozását és az eddigi munkákhoz csak gratulálni tudok. :)

Indián1 2010.06.02. 20:35:56

@Kispako: Természetesen nagyobb motort szeretnénk, még dolgozunk rajta. Sok dolog változik még menetközben, ahogy szükségét látjuk! Tömegről meg csak annyit, hogy hamarosan még egy őrült ötlettel fejeljük meg az eddigieket. Nagyon köszönjük a bíztatást! Üdv, Indián

Anna Smith 2013.05.12. 16:47:51

Én is gratulálok, nagyon szép munka!
A fóliázást ne feledjétek!
www.angelfolia.hu/
süti beállítások módosítása