LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.25. 09:21 zsigulimo

Zsigulimuzin 27. nap - Fényezés befejezés 2.

A hajnali kelés is könnyebben megy, amikor egy ilyen jelentős nap kezdődik.
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap
A víz mélysége lassan körvonalazódik úszóink számára. Ha valaki hisz a csillagok együttállásában, kettő ma biztosan találkozik, hiszen a másik bentlakásos öregdiák egyetemista, a retró Zil, szintén várja hogy új köntösben mutatkozzon a nagyérdemű előtt.
Természetesen mint mindíg a pompa és a csillogás világa szabad utat kap a restaurálással szemben, és néhány óra után megindul az Audi Q7 permet, ami gyorsan feledteti velünk, hogy néhány napja egy tehénszínű lakatoslátomással álltunk szemben.
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap
Ahogy a gépház és a csomagtartó is elnyeri végső színét, úgy az erdőszéli fényezőhodály a Togliatti autógyár hatását kezdi kelteni. A szalon Zsigulimó pöffeszkedő fényűzése és tekintélyt parancsoló selymes csillogása, valamint a letisztult szín végre megmutatja, mit is csinálunk valójában már hetek óta.
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap
Nándi kétségbeesett pillantása eleinte megijeszt minket, de később kiderül, hogy csak a hosszúságból adódó anyagfelhasználás döbbentette meg a fújó pisztolyos gladiátorunkat. A festés oroszlánrészén túl vagyunk, de persze nyugtával dícsérd a napot! Holnap egy gyors le-papírozás és ideje elgondolkoznunk, van e egyáltalán esély arra, hogy gyártsunk egy lovagi dárdát meghazudtoló kardántengelyt.
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap
From Zsigulimuzin huszonhetedik nap

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr612029436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a márk 2010.05.25. 13:48:14

éljen éljen! csak így tovább, kitartás!

Indián1 2010.05.25. 21:00:59

@a márk: Nagyon köszönjük! Igazán jól esik, mert most elég sokat dolgozunk, és öröm, hogy másoknak is bejön, amit művelünk a Zsigulival! :-)
süti beállítások módosítása