LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.10.14. 15:16 zsigulimo

Zsigulimuzin 105. nap - Ígéret szép szó...

Címkék: lada zsiguli plexi limuzin

Készen vannak a maradék plexi kiegészítők és mi ígéretünkhöz híven ismét Zsigulimoval érkeztünk Tökölre, hogy megmutassuk az autót plexi virtuózunk édesapjának.
Mivel a családfő eredeti szakmája autószerelő - bár már régóta repülőgépekkel és helikopterekkel foglalkozik - felettébb kíváncsiak voltunk a véleményére.
A Zsigulimozás kedvéért egy igazgatósági ülést hagyott félbe és elmondása szerint egyáltalán nem bánta. :-) A gyors városnézés után mesterünk még elkészítette a kérdéses alkatrészeket.
Az ott dolgozó srácokat sem kell félteni, mindig kísérleteznek valamin, ottlétünkkor éppen egy mélynyomó ládát (csövet) készítettek plexiből.

További képek >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr772371745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KAWAszaki 2010.10.15. 21:35:16

Látványos a plexi sub, viszont tele fog menni porral ahogy dolgozik a mélynyomó. A plexi meg ugye amúgyis vonzza a port... Kitörölni meg nem lehet majd.
süti beállítások módosítása