LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.10.04. 12:22 zsigulimo

Zsigulimuzin 99. nap - Happy Birthday

Címkék: lada tuning szuletesnap zsiguli limuzin

Mivel a 100-as szám kötelezne, hogy valami nagyot durrantsunk, ezért úgy döntöttem, hogy kihagyom ezt a számot, még egy kicsit kivárva, hátha történik valami nagyon fontos dolog....
Időközben meghívást kaptunk Budaörsre, ahol Anita ötletét váltottuk valóra, vagyis édesapját, aki a mai napig egy kocka Zsigulival jár, szülinapja alkalmából megzsigulimoztatjuk.
A várakozás perceit egy benzinkút parkolójában töltöttük, ahol ismét összeakadtunk néhány rajongóval, akik rögtön le is borultak a Zsigulimo nagysága előtt!! :-)
A belsőséges ünnepség rendben lezajlott, örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk benne. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Az ünnepelttel kölcsönösen megcsodáltuk egymás "erőművét", majd elegánsan távoztunk volna, ha nem abban a szent minutumban adja be a kulcsot a gyújtáskapcsoló. De hát nem véletlen, hogy limzinsofőrünk egyben autószerelő is, és így máris roboghatunk tovább.
Egy bevásárlóközpontban feltöltjük készleteinket, a parkolóban pedig létrejött az álom gyorsulási verseny rövidtávon: Imy limo vs. Andy bevásárlókocsi. Csak azt nem értem, hogy Imi miért nyomta folyamatosan a "dudát". :-)

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr482343632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KAWAszaki 2010.10.05. 15:21:35

Lesz valaha "rendes" rendszáma is az autónak?
(ahogy a kpm-et ismerem, vakargatják majd egy darabig a fejüket)
süti beállítások módosítása