LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.09.30. 14:42 zsigulimo

Zsigulimuzin 98. nap - Kiegészítők

Címkék: lada tuning zsiguli plexi limuzin

Ismét Kovács Géza Norbert barátunkhoz indulunk plexi ügyben a Zsigulimoval, segítséget kérünk Tőle még egy-két beltéri kiegészítő kapcsán.
Mert ugye hátra hatan férnek és kiderült, hogy "négyeske" nem tudja lepakolni sehova a már pohárba töltött italát. Vagy éppen arra jöttünk rá, hogy a CD-nek nincs tartója, így jól összekarcolódik.
Meg amúgy is kellene még egy-két kütyü az autóba.

A Tökölre vezető úton Fecó szórakoztatott minket telefonos magánszámával.
A plexik Uri Gellere most tudta első alkalommal szemrevételezni testközelből, jó volt látni kitörő lelkesedését (ami Nála egy huncut mosolyban nyilvánult meg). Össze is csődítette gyorsan a környéket, majd megérkezett a család is.
Pár fényképet készítünk a családi mosolyalbumba és eközben rájöttem, hogy Nekem is van egy lányom, akit el kellene hozni az iskolából.
Sajnos a mester édesapját nem tudtuk megvárni, de megígértük Neki, amint elkészül a kiegészítőkkel, azonnal jövünk egy újabb vizitre.
Többek szerint ezt zsarolásnak hívják! :-)

További képek >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr712334691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snexi 2010.10.01. 18:09:04

rendszámmal amúgy mi lesz? :D hagyományos vagy egyéni lesz rajta?
süti beállítások módosítása