LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.09.16. 12:13 zsigulimo

Zsigulimuzin 92. nap – RTL Klub Reggeli

Címkék: rtlklub lada zsiguli limuzin

Biztos már megint velünk van a probléma, de soha nem tudjuk időre befejezni a munkálatokat.
Mondjuk az is igaz, hogy a munkalap folyamatosan bővül tennivalókkal.
A Fókusz után meghívást kaptunk az RTL Reggeli műsorába is, csak az volt a probléma, hogy előző nap szóltak, másnap reggel 7-re legyünk a Camponánál.
Azt mondani sem kell, hogy ekkor éppen darabokban volt az autó, Covex az első kapcsolótáblát korszerűsítette, Fecó a hátsó oszlopokat alakította bőrről bútorra, tehát éjszakázás!
Jókedv sehol, érdemes a képeken a szemeket figyelni, persze azért elkészültünk, Krisztián segített lemosni, kitakarítani, amikor eleredt az eső hajnalban!
Mi mégis odakeveredünk Imivel a megadott időpontra és helyszínre, minden rendben lezajlik, ezen is túl vagyunk.
Ahogy Bubó doktor mondaná: Kérem a következőt!
Attiláról régen hallottunk, visszahúzódott sátor-táborába, és az eső ellenére kitartóan csinálja az általam Nautilusznak keresztelt Lincoln Limot.
Amikor elterveztük, hogy panorámatetős lesz, még nem gondoltam, hogy ennyit dob a megjelenésén.
Ablakokat az oldalán Zsigulimosra összenyitottuk, valamint annyi üvegtetőt-tetőablakot teszünk rá, amennyit csak lehet!

További képek >>

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr202300144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betcy911 2010.09.16. 14:29:40

Bátorkodnék megint előállni egy őrült ötlettel:
A tető megnyitása vonalában az oldalablakokat is lejjebb kellene vágni, esetleg egy külön buborékablak-félét kialakítani a hátsó ajtó előtti lemezen. Kérdés, hogy milyen lesz a beltér, engedi-e a felszereltség ezt... Apropó beltér: Mi a tervetek a Lincolnnal? Vagy maradjon meglepi? Esetleg majd kialakul menet közben?

KAWAszaki 2010.09.16. 15:11:56

A tetőablakról jut eszembe:
A zsigulimón miért nincs? Az szinte alap minden limón.

red87 2010.09.16. 16:26:36

hát ezt a műsort nem kommentálnám inkább... eleve a reggeli is egy borzalmas hígfos, de ez a megjátszott hozzáértéses jópofizás, amit ez a gyökér Hujber leművelt, kicsapta a biztosítékot.

és ha lehet engedtessék meg egy apró kritika Neked is, Indián: Te is autóbolond vagy, ugyanúgy, mint aki a Trabi limót csinálta. valóban nem ilyen volumenű átalakítás, mint a Zsigulimo, és nyilván minőségben is elmarad tőle, de ettől függetlenül nem profihoz méltó és korrekt, akárcsak egy szóval is bírálni így nagy nyilvánosság előtt. még ha igazad van, és így is érzed, ez akkor sem szép.

no, de béke veletek, hajrá a Nautiluszhoz!;)

Pipi 2010.09.16. 17:55:32

csatlakozom red kollegához, ne oltogassuk a trabis kollegákat:) Amúgy valami igényesebb műsorba nem hívnak titeket? Vmi olyanba, ahol értenek is az autókhoz? És nem ki zs-vel írják a Zsigulit,mint a fókusz? (most jól visszaadtam nekik:D)

mommoka 2010.09.18. 08:41:22

Én se bírom az ilyen, "mások munkájából hasznot húzunk" médiát.
süti beállítások módosítása