LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.09.08. 14:10 zsigulimo

Zsigulimuzin 90. nap - Vasárnapi Party - átadás

Címkék: lada buli tuning zsiguli zil limuzin limo q7 pökedli

Azt gondolom, és talán mindenki nevében mondhatom, hogy a lehető legjobb helyen (és időben) találkoztunk vasárnap, a Zsigulimo átadásán.
Mindenekelőtt szeretném hálám kifejezni Totyának (azaz Janinak), hogy biztosította a helyszínt és köszönet a finom pörkölt elkészítéséért is!
Miután letelepedtünk és megraktuk az East Block-os hűtőket mindenféle jóval, rövid várakozás után, televíziós játékra invitáltuk az ottlévőket. Azaz leforgattuk a Zsigulimo végét a Fókusz számára, amit még mindig nem tudunk (sajnos), hogy mikor kerül adásba.
A sikeres átadás után szabad foglalkozás kezdődött, mind az "étteremben", mind az "udvaron", hála az időjárásnak.
Nagy köszönet jár mindenkinek, aki részt vett, segített, de különösen Andinak, Imi feleségének és Katának, Indián majdnem feleségének, akiket többször lebüféslányoztak. :-)
A vasárnapi party rendben lezajlott, senki nem halt meg, pedig volt rá esély, mikor a Q7, a Zil és a Pökedli fogócskát játszott a gyepen.

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr852280320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipi 2010.09.08. 22:41:50

látom,a nap vége felé nem sajnáltátok a zilt:D Úgy megy, mint Daninál, előbb tönkre kell tenni, hogy építeni lehessen?:D

Vadista Szandál 2010.09.09. 11:07:59

Köszönöm én is, hogy résztvehettem a bemutatón:)
süti beállítások módosítása