LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.02. 10:23 zsigulimo

Zsigulimuzin 33. nap - szerelés, üveg próba

Címkék: tuning interju velemeny zsiguli uveg limuzin

A mai nap Imiék számára úgy telik, mintha egy széria Zsiguli bejött volna egy 10.000-es rehabra. Egy kis kézifékbekötés, szűrők, ékszíj, generátor, szóval csak a standard. És persze a mindennapok része náluk a Túró Rudi! Van is náluk "pont2", na jó pont 3.
Persze ez azért nem egy szokványos nap, és mint a kulcstartó is árulkodik róla, ez nem egy szokványos autó. Mert egy szimla Zsigában nem kell 3 méterrel hosszabb kézifékkötél, elektromos vezetékelés vagy fékcső. Norbi neki is lát és mindent módszeresen meghosszabbít. Jöhet a snapszer, színre szín.


A mai nap meglepetése Viktor, aki meghozta a szolíd 3 méteres kémlelőnyílást, amin keresztül gyönyörködhetünk a tajgában, ha kitekintünk a luxusból.
Nemrégiben láttam egy pimpes műsort a Discovery-n, éppen egy Bentleyt nyújtogattak meg néhány méterrel. A külföldi kollegák ennél a pontnál szembesültek a tömeggyártás hátrányával, mert a bedolgozó üvegesmester elfelejtette, hogy az aheti Bentley fél méterrel hosszabb lett, mint a múltheti, és így rövidebb üveget gyártott cirka 2500 dollárért.

Természetesen Viktor sosem tenne ilyet és a héten ez az első limuzin náluk is, ezért minden rendben mehet vissza a glasserwagenre, hogy haladjunk tovább! Mint tudjuk, Indián legföbb erénye nem a bizalom, és a tapadókorongok is Viktor tulajdona, így az ujjait nem kímélve, alátámasztja az üveget a fogantyú ellenére is (talán a kaján mosoly is erre utal).


Imit nézve, le sem tagadhatná kisfiát, hasonló kedves mosoly és imádja a kamera.
Az autó elektromos rendszere életre kel végre. A fényárt látván már érthető, miért kellettek a vadiúj lámpák.

Ha elmondanám, hogy kicsoda Lajos, aki szintén nagy segítségünk, akkor mindenkit meg kellene ölnöm, aki a blogot olvassa, így csak annyit, hogy az úriember most csak szolgál és nem véd.
A pusztító szóvicc még Imit is kivégezte, ezért huss, mindenkinek irány az ágy, holnap találkozunk!

További képek >>


Még egy kis ráadás: egy kisfilmet is csináltunk nektek, amelyben egy véleményt formál meg Csecs a Zsigulimuzinról. Fogyasszátok sok szeretettel:

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr712050192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadista Szandál 2010.06.02. 11:57:55

Elég lesz az a 42 amperes generátor a minibárt hajtani?:)

Pipi 2010.06.02. 20:03:11

nem kötekszem, de lényegében mit csináltok ti? mert a régi kocsijaitok mind a saját műhelyetekben készültek, ezt meg egy lakatos meghosszabbította, egy külső fényező fújta, külsős szerelők rakják össze:(

Indián1 2010.06.02. 20:33:47

@Pipi: Nem titok, hogy az EB átalakult, és ehhez több szakemberre van szükségünk. Igyekszünk még az eddigieknél is színvonalasabb munkát kiadni East Block név alatt. Az autón nincsen airbrush, ezért nem szerepelnek Adiék, Ogre ugyanúgy kiveszi a részét mindenből, + vágja a filmeket, valamint a blogot írja, Dani a kamera mögött áll, ennek eredményét később láthatjátok, Lajcsi sajnos már nem velünk dolgozik, Indián meg itt ül a számítógép előtt :-). Egyébként kamera-fronton is erősödtünk, Szalay Szabi személyében!

Indián1 2010.06.02. 20:51:44

@Vadista Szandál: meglátjuk....
Fokozatosan épitkezünk:-)

Pipi 2010.06.03. 22:13:59

bizakodással tekintünk elébe:) a hangulat reméljük, ugyanolyan remek lesz, mint régen:)

Indián1 2010.06.07. 18:59:16

@Pipi: Szórakoztatás az életünk, na meg egy kis szerelés.
süti beállítások módosítása