LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.28. 20:40 zsigulimo

Zsigulimuzin 30. nap - Szállítás

Címkék: budapest tuning zsiguli limuzin godollo szallitas nyilaszaro

Attiláék újra feltűnnek a színen, Hamupipőkét megszégyenítő módon kapargatják össze az ajtók és egyéb nyílaszárók rögzítő csavarjait.
Jani a retrol-imuzin láttán elhatározza, hogy egy ilyen csoda csak rendes rendszámmal járhat, nem szégyeníthetjük meg egy P-s vagy egyéb ideiglenes rendszámmal. Mint megtudtuk Jani keze sokfelé elér és rengeteg ismerőse van, így pont akad egy tervező mérnök és autóépítő is. Halovány fénysugár hatol át a bürokrácia sűrű lombjain keresztül.
Ideje megsétáltatni a „kölköt”, és ha szállításról van szó, akkor nem jöhet más szóba mint SzállíTom (Lackó Tomi) fuvaros barátunk, akinek még nem tudtunk olyan autót építeni, amit ne tudna elmozdítani a helyéről (pedig csináltunk már Zil-t is).
Gödöllő és Budapest között elég rövid az út, kivéve ha mindenhol integetnek, dudálnak vagy csak megakad a forgalom a szerelvény láttán, amit vezetsz. És persze az érkezés nem lenne igazi, ha nem 4 csaj várna a garázs előtt, de persze nekünk ez is meg van.
Ahogy végignéztem az udvaron, hogy hova kerül a szépség, a TOY Story jutott eszembe, amikor a sok furcsa játék közé megérkezik Buzz Lightyear, a csodálatos szuperjáték. Valószínű, ha ők is életre kelnek éjszaka, lesz mit mesélni a születésről. De ezt talán holnap megtudjuk, amikor szívet kap a bádogemberünk.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr802038825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása