LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.20. 17:59 zsigulimo

Zsigulimuzin 25. nap - fényezés folytatás

Így, a blogot írkálva rájöttem, hogy minden épített autó úgy viszonyul az építőhöz, mint nő a férfihoz. A rengeteg testi kapcsolat, a sok izzadságos óra, éjszakázás, bosszúság, öröm és hullámvölgyek sokasága, valamint az, hogy megrendelésre készül, tehát kapcsolatuknak van vége is. Ha a viszony teljes hosszát nézzük, most lehet valahol félúton, és minden korszakot, évfordulót meg kell ünnepelni. A spricc gittelés lezár egy korszakot, kicsiszolása után lassan megláthatjuk "párunk" valódi arcát és kiderül, hogyan dolgoztunk az elmúlt néhány hétben.
From Zsigulimo huszonötödik nap
A "tehénfoltok" eltűnnek, az élek kirajzolódnak. Mielőtt a spriccgitt felkerül, az "évfordulós ajándék" a piros speciális záróréteg felkerül a frekventáltabb helyekre. Ha a nosztalgikus légyottnak vége, ismét jön egy kis csiszolás. Most, hogy kezd látszani a végeredmény, ideje egy kis párterápiának. Várjuk blogdoktoraink javaslatát, észrevételét: mit csinálunk rosszul. Persze, mint általában a párok teszik, nem biztos, hogy megfogadjuk. És, mint a mai standard kapcsolatok nagy része, így biztos, hogy mi is szétmegyünk, de engedjük, hogy elmondhassátok "ÉN MEGMONDTAM".
From Zsigulimo huszonötödik nap
From Zsigulimo huszonötödik nap
From Zsigulimo huszonötödik nap

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr652018608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Sanyi 2010.05.21. 12:11:01

Egyre jobb a gép! A kerékjárati ívek rozsdásodási problémáját hogy oldjátok meg?

Indián1 2010.05.22. 13:58:27

Szia! Köszönjük, igyekszünk! Hála Istennek az autó nagyon jó állapotban volt, Janinak a fényezőnek van egy spéci anyaga, amit egy csövön át, egy lyukon keresztül bejuttatunk + még ez a "takony" 10-20 cm-t terül a cső végétől! :-)
süti beállítások módosítása