LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.19. 13:32 zsigulimo

Zsigulimuzin 24. nap - fényezés folytatás

Címkék: tuning playboy rudi zsiguli szponzorok limuzin gitteles

Amikor a filmjeink mentek a tévében, és tényleg úgy éreztem, hogy mi vagyunk az élet császárai, néha pironkodva néztem a tükörbe, hogy most már el vagyok szállva és nem tudom hol a józan ész határa. Amikor viszont megláttam a SATA 24 karátos arany fújó-pisztolyát zafír berakással, rájöttem hogy sosem lesz arany East Block baba, vagy olyan "kegytárgy", amivel felvehetnénk a versenyt.
Dani arca is hűen tükrözi, hogy ő csak egy mezei operatőr és nem méltó a feladatra, hogy fotózhassa a páncélszekrénytöltelék légecsetet.
Amint megláttuk a fényezőink másik orcáját, megpróbáltuk felvenni a versenyt és bevetettük a szponzorainkat, hogy kényeztessék a munkásokat. Így előkerültek a Rudik és az energiaitalok. Persze a Zsigulit ezek nélkül is a legjobb tudásuk szerint fényezik. Azért mert folyamatosan egy operatőr lesi minden mozdulatukat egy kamerával, még szóba állnak a tükörrel.
Nos valamit írnunk kellene az éppen folyó munkálatokról is, csiszolnak gittelnek .....

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr52015366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása