LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.14. 09:31 zsigulimo

Zsigulimuzin 21.nap – A monoton gyönyör

Címkék: tuning zsiguli fényezés limuzin fenyezes gitteles

Napról napra szebb a „kicsikénk”, és ma sem maradhatott el egy új arc felbukkanása. Elég furcsa minden nap bemutatkozni a kivitelezőknek. Valószínű Jani „Embergyárat üzemeltet”, és annyi segítő kéz van a tarsojában, hogy sosem fogy el.
A gépi nagyüzemi csiszolást lassacskán felváltja a kézi finomítás, amihez a mai napi munkásporciónk professzionálisan ért is.

Hosszasan mutogatja hogy hol van benne 1 miliméter és hogy mit hogyan fog megoldani. Hiába is mondanánk neki, hogy az az 1 miliméter az új autókban is jelen van, mint eltérés, ő maximalista és már nyúl is az analóg gyaluért, hogy tüstént orvosolja a borzalmas hiányosságot.


Hosszas keresgélés után ráleltünk a már fillerezésre kész gépháztetőre, de ami kíváncsiskodásra ad okot, hogy vajon hol lehet a csomagtér-tető. Nem akartuk, hogy a srácok elveszítsék a fonalat, ezért nem faggattuk őket, idővel úgyis előkerül minden (reméljük)!

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr842002071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketefold 2010.05.16. 22:04:57

Ezt a járgányt le lehet majd papírozni? Mert azért csak jó lenne látni forgalomban is. Vagy csak simán egy átalakítási engedély kell, és lesz tovább 1002-es lada?

Indián1 2010.05.18. 07:23:50

Igen, szándékunkban áll lepapírozni. Amíg a papírjai rendeződnek, valószínűleg P-s rendszámmal tud majd közlekedni. Magyarországon egyáltalán nem egyszerű megoldani ezeket a problémákat, de meggyőződésünk, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.
süti beállítások módosítása