LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.04.27. 12:27 zsigulimo

Zsigulimuzin 8. nap – Lakatolás folytatás 4.

Címkék: tuning zsiguli lakatos limuzin

Attila varázslóiskolájának legfőbb szabálya, hogy egy percre se fordítsd el a fejed, mert mire visszanézel egy fél autóval több van a képen.
Egy nap telt el és a tetőkezdeményezés a semmiből, mint kúszónövény öleli körbe a túl méretes ablakkeretet.
Ahogy odaképzeljük a három méteres sötét síküveget, máris egy soha nem látott limuzin kacsint vissza ránk, ez újabb lendületet ad Attilának a befejezéshez.
Mesteri varratait Zorro ügyességével suhintja lemezről lemezre, amíg az alkotássá nem áll össze, ámulatba ejtve még Attila Juniort is. Ugye mindenkinek megvan az az élmény (a fiúknak biztosan), amikor még csak álmodozunk a jogosítványról és az autóvezetésről, és apukánk autójában brümmögve szeljük a képzeletbeli sztrádákat. Szegény Juniornak sokkal nehezebb dolga van, próbálja elképzelni azt az autót, amit Indián is csak sok-sok éves tervezői tapasztalattal tud megálmodni.
Ha véletlenül mégis sikerül, akkor, mint minden filmrajongó kissrácnak, rögtön a Dumb és Dumber limunzinsofőri életútja ugrik be, mely nem hordoz magában annyi oktató jellegű információt mint kellene. Reméljük a kissrácnak édesapja munkássága lesz a példa, és egyszer majd az öreg nyomdokaiba lép.

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr921955906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása