LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2011.03.18. 17:25 zsigulimo

Nem leszünk ott az OT Expón!

Első körben jól esett, hogy két fronton is támadva, kértek minket, állítsuk ki a Zsigulimót az OT Expón. Egyrészről a Zsigulimo gyári alkatrész beszállítója hívott fel, hogy jó lenne, meg szeretné..., másrészről a blogra érkezett hivatalos felkérés, vegyünk részt a rendezvényen.

Csak egy a bökkenő, nem vagyunk elég érdekesek vagy öregek, vagy beavatottak, hogy bekerüljünk fedett helyre.

Idézzük:
"Arra gondoltunk a világ leghosszabb Ladája is érdekes színfolt lenne, a külső kiállító téren helyeznénk el."

Na, most nem tudom mikor volt utoljára 3 napig szabad ég alatt kedvencünk. Meg amúgy is lehet, hogy én/mi tartom/tartjuk túl sokra az autót. Minden túlzás nélkül állíthatom, bárhol képes forgalmi dugót okozni és ha megállunk valahol fotózkodni, biztos, hogy aki látótávolságon belül van, csatlakozik hozzánk.

Szeretik az emberek, de - nem azért, mert 600 lóerős, - nem azért, mert porig van ültetve, - nem azért, mert 3,7 alatt van 100-on, csak szeretik és ez szívmelengető érzés.

Emlékek, sztorik, szerelmek, Balaton, Osztyapenkó, Velencei-tó, éjszakai fürdőzés, Arató Disco, pillangóablak, fűtéscsap, sárga angyal, meg még annyi történet jut eszünkbe.

Igen, mert az emberek életének/történeteinek része.

Belsejét is igyekeztünk lehetőségeinkhez képest korhűre toldani: Videoton hangfal, kommersz poharak, rejtett világítás, piros telefon, műbőr kárpit, de még a bútorok mintája is olyan, mint Kádár elvtárs vonatának.

Talán, ha lesz kedvünk, a rendezvény ideje alatt, elgurulunk előtte, megállunk a parkolóban pár percre....

ÚGYHOGY NEM LESZÜNK OTT AZ OT EXPÓN!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr952750643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betcy911 2011.03.18. 17:59:47

Kár. Ha a szervezőnek lenne egy kis esze szorítana bent helyet. :(

Pipi 2011.03.18. 18:08:48

mondjuk nem tudom, mik lesznek benn és mik kint, így elég nehéz eldönteni. Persze az Expon résztvevő autók tulajai gondolom mind szívesebben tudnák fedett helyen a kincsüket:)

ladás srác 2011.03.18. 20:04:49

Én is szivesen raknám fedett helyre az autóimat./nem csak a kiállításon/De sajnos lakótelepen lakom :( ,az ezerkettesem ami vár a felújításra az pedig egyik haveromnál van csakhogy albérletben lakik ott és elfog költözni és el kell hoznom a garázsból a skifemmel együtt. Pár kép az autómról: picasaweb.google.com/zoli21074/SzulinapomraKaptam?feat=directlink

KAWAszaki 2011.03.19. 11:00:07

Na tessék. Így már nem is megyek....

Pipi 2011.03.19. 16:54:18

CS féle tuning showról van már vmi hír?
süti beállítások módosítása