LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.10.18. 11:58 zsigulimo

Zsigulimuzin 107. nap - Hungaroring

Címkék: lada hungaroring zsiguli limuzin limo

Konvolyban, Zsigulimoval együtt 5 autóval mentünk a ringre a nyílt napra.
Az autó befotózására jobb időpontot, helyszínt nem is találhattunk volna, mert az idő is nagyon szép volt, valamint elegendő helyünk volt az autó számára az alsó parkolóban.
Még egy gyors tankolás, mielőtt bemegyünk a pályára, mert legalább egyszer szeretnénk felhajtani a pályára is.
Az autónak nagy sikere volt a Renault csapatnál, körbeállva gyönyörködtek a motortérben, sőt alá is feküdtek!
Találkoztunk egy régi ismerőssel, Karottával is, aki drift autójával (hacsiroku) rótta a köröket. Ennek az autónak a fényezését is mi készítettük annak idején, ráadásul a Zsigulimoval 1 kategóriában futott.
Mondanom sem kell, hogy jól "elvertük" őt a 4 perc 40 másodperces köridőnkkel. :-)
A fényképezés során minden helyet és alkalmat megragadtunk, hogy jó képek szülessenek, Indián nem volt rest magaslatra mászni, vagy lefeküdni sem, persze a kreativitás minden fotósra igaz volt.
A lányok (Andy és Kata) "egyenruhába" öltözve népszerűsítették az autót a ringre kilátogatók körében.
Természetesen "elsőként" haladtunk át a célvonalon, igaz a nagy munkába Imi enyhén beleizzadt. (Lehet, hogy mégiscsak szükség lesz a szervóra?)
A nap végén megünnepeltük mind a sikeres fotózást, mind a Zsigulimo első ringes útját 1-1 pohár (természetesen kölyök) pezsgővel.

További képek >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr112380612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GT500E 2010.10.23. 21:34:31

Sziasztok!

Egy véletlen során keveredtem ki a Hungaroringre azon a bizonyos napon, és ismerkedtem meg a blog alapjául szolgáló autóval. Első pillantásra beleszerettem. Részben lenyűgözött az ötlet nagyszerűsége, részben pedig a családomban lévő éppen most 30 éves 2101 megkímélt állapotára emlékeztetett, melynek mi vagyunk első és reményeim szerint utolsó tulajdonosai. Később gondolkodtam el azon hogy vajon miért is nem merült fel bennem valamilyen ellenérzés egy ilyen autó szétvágása miatt? Nem sokat kellett töprengnem. Igényes, szinte szeretetteljes kivitelezés mely első pillantásra megfigyelhető az autón. Kreatív, részletekre maximálisan ügyelő megvalósítás, mely igazán korhűvé teszi a - nem találok jobb szót, mely talán kissé fellengzős - műtárgyat.
Ezen találkozó után kezdtem keresgélni az autó eredete után, és találtam rá a blogotokra. Élmény volt "végigrágnom" magam a teljes történeten, és minden tiszteletem az ügyért vérüket-verejtéküket adó, éjjel-nappal a "gépet" faragó "kemény magé".

Sikerekben gazdag autó-faragós jövőt kívánok nektek!
süti beállítások módosítása