LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.07.06. 15:55 zsigulimo

Zsigulimuzin 55. nap - Négy keréken

Címkék: motor tuning limuzin kerekek

Végre felkerültek a pacskerok is, amit Indián elégedetten szemlél!
Megtörtént a garanciális beüzemelés is, hengerfej tömítés csere (gyári hiba), vezérlés, kis szelepállítás, vízzel feltöltjük és immár tökéletesen duruzsol a moci.
Lajosék nagyon rendesek voltak, ahogy meg volt beszélve, házhoz jöttek, javítottak.

Megjött Fecó, az asztalos-guru, a bár oldal terveivel.
Melody és Lili, a két máltai öleb, érdeklődve figyelik a fejleményeket, Indián szerint a kutyák meg vannak győződve arról, hogy nekik épül az autó.

Fecóval megbeszéljük a változtatásokat, aminek nem nagyon örül, majdnem az egészet át kell rajzolnia.
Covex esténként jön, vezetékel, szigetel, szórakoztatja magát, mivel már senki nincs ott. Hálátlan munka az övé, nem látványos, de ha elszúrja, na akkor van gebasz, mert lehet atomjaira szedni az egészet!

További képek >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr982133640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KAWAszaki 2010.07.07. 09:06:36

Kíváncsi leszek a Junoszty-projektre.
Egyre kisebb darabokban látszik :)

kristooof · www.sufnituning.blog.hu 2010.07.07. 21:01:09

Ezeknek az ezüst Lada felniknek a láttán hirtelen eszembe jutott egy emlékek pár éves koromból, amikor apu annak idején a telken festette az ezerkettes felnijeit ezüstre... és figyeltem ahogy maszkolja gondosan körbe... nekünk nem dísztárcsás volt, hanem fekede lada logós műanyag kupak volt a közepén. Semmilyen más autóhoz nem fűz olyan sok gyönyörű emlék mint a Ladához, ha látok egy szép bordó Ladát, vagy megérzem a jellegzetes illatát a beltérnek amit a különböző bakelitek, és a kardánalagútat borító fura anyagú szőnyeg kölcsönöz esküszöm a mai napig néha könny szökik a szemembe. AKAROK EGY LADÁT!!!

Pipi 2010.07.08. 17:51:48

vegyél egyet:) annyira nem kivitelezhetetlen vágy azért:) persze ha olcsón veszed, lesz vele melód bőven, de ez adja a varázsát az öreg autónak.
süti beállítások módosítása