LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.28. 16:20 zsigulimo

Zsigulimuzin 50. nap - kellékek

Címkék: tv tuning logo zsiguli limuzin extrak menynyomo

Zsigulimuzin 50. nap - kellékek A Zsigulimo logó felhívásunkra érkezett már néhány pályamű, amelyeket most megmutatunk Nektek is. Várjuk továbbra is az ötleteket, természetesen a legjobbakat ezúttal is díjazni fogjuk!
A Zsigulimo belsejének még mindig a tervezés szakaszában vagyunk, mivel minden kábelt és vezetéket az extrákhoz még most kell elhelyezni, mert kárpitozás után már kicsit problémás lenne. :-)
Egy pár extra a tervekből (a teljesség igénye nélkül): sofőrfülkéből gombbal nyitható csomagtér-tető, leddel megvilágított pohártartók, piros telefon kihangosítóval, lemezjátszóba épített két sebességen forgó mélynyomó !!!!!, központi zár, riasztó, tolatókamera, hangulatfény - állítható színekkel és fényerővel, elektromos kormányszervó, klíma, DJ-Lenin, Junoszt tv-be épített LCD, jégtároló, italtartó, pezsgősvödör, tárolórekeszek, stb.
Jelenleg vihar előtti csend van, mivel a hozzávalók begyűjtése és a tervezés folyik. Néhány nap múlva gőzerővel beindul a belső tér építése és valószínűleg ezzel egyidőben az utánfutó-projekt is indul.

További képek >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr442116350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Sanyi 2010.06.28. 18:17:48

A tvbe épített lcd nekem is eszembe jutott! Jó, hogy megcsináljátok! Nekem egyébként a hosszú ciril betűs felirat tetszik a legjobban!

Pipi 2010.06.28. 21:51:28

egyértelműen a cirill betűs!! az új lada jel teljesen felejtő, a sarló kalapácsot meg azért mégse, akármennyire is nem komoly a dolog. amúgy az az ótvaros kerék micsoda az alján?:)
az 1,5ös széria motor biztos elbírja a klímát egy ekkora kasztni mellett??

a márk 2010.06.28. 22:16:24

ciril betüs a tuti nyerő!
süti beállítások módosítása