LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.22. 12:56 zsigulimo

Zsigulimuzin 46. nap - Beltér

Címkék: tuning lenin zsiguli limuzin redony

Készül a redőny foglalata, ami alkalmas lesz vitás kérdések "lezárására". Az ablakkereten belül, mintegy feldobva a belteret, Adrián egy lemezlovas Lenint tervez felfújni, úgy ahogy kell, retro fejhallgatóval, bakelit lemezzel.
Indián egy kicsit rosszul viseli a feszültséget és ennek Ogre látja a kárát. Még szerencse, hogy dió és nem fagyöngy alatt állnak. Persze köztük mindig elég kiélezett a párbeszéd, de végül Ogre mindig megadja magát, főleg, hogyha "behajtót" fognak rá!
Szabi már meg is találta a legjobb helyet a limóban, ebéd után jól esik egy kis szieszta!
A beltér egyik érdekessége lesz a korabeli lemezjátszóba épített mélynyomó, de a Junosztba faragott monitor se lesz egyszerű.
Kezd alakulni a belseje, bepróbáljuk az üléseket, felmérjük a lábtér helyigényét és tovább ötletelünk, hogy mi is hiányzik még a Zsigulimuzinból.

További képek >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr762100771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipi 2010.06.22. 17:58:18

Örvend a szívünk Adi visszatérésének, szép lassan összeáll a régi csapat:)

betcy911 2010.06.22. 23:45:01

Vajon, amikor először gyártották ezt a zsigulit, és azt mondja a főni, hogy: Most telefonáltak fentről, hogy csináljunk a Kreml-nek 4-5 limuzin kivitelt, vajon ők, akkor, milyen belsőt csináltak volna az elvtársaknak... Ez rejtély marad... Egy biztos. Ti sokkal igényesebbet csináltok annál. És itt a lényeg! :)
süti beállítások módosítása