LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.06.08. 16:00 zsigulimo

Zsigulimuzin 37. nap - Fókusz

Címkék: index tv tuning zsiguli limuzin fokusz

Honnan lehet tudni, hogy az ember a csúcsra ért? Ezt nehéz megválaszolni, de nézzünk néhány árulkodó jelet! Kilépsz a lakásból, és három kamera mered feléd kérdőn, hogy éppen mit csinálsz. Egy halandónak ez furcsa lehet , de nem Indiánnak, hiszen már volt ilyen. Na, ne találgassunk, a különleges alkalom a Fókusz stábja, akik felfigyeltek a Zsigulimó-ra az Index.hu hasábjain, és persze rögtön kamerát ragadtak, nehogy lemaradjanak az exkluzív riportról.
Természetesen lenyűgözte a stábot a Limónk, és ilyenkor Indián is szívesebben beszél a részletekről, a mechanikus időzítőről, vagy a multifunkciós boxról.
Látványos felvétel gyanánt bepróbálásra kerül az ablak, és nem maradhat el a próbakör sem, bizonyítván, hogy nem csak egy mutatós dísztárgyat gyártunk mi itt.
Hogy miért nem jutott eszünkbe az évek alatt, hogyha Indián morcos, akkor derítőt használjunk. A bemutató után Indi beszél a tervekről, és pillanatok alatt a Fókusz stábja már túl sokat is tud egy profi beszámolóhoz. Természetesen nem maradhat ki a kvíz-középpontból Imi sem, aki ugyan nem szokott még hozzá kameráinkhoz, de könnyedén veszi az akadályt és már ontja is a szót: hogy-mit-hogyan kellett átalakítani a mostani állapothoz.
A végeredményt láthatjátok majd a Fókuszban, ha tudunk dátumot a vetítésről, megírjuk a Blogon, vagy feltöltésre kerül a későbbiekben

További képek >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr772065938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snake peti 2010.06.10. 09:17:10

Sziasztok! Egy építő jellegű ötlet: tegyetek fel hátra nagypolski vagy fiat 124 special lökhárítót, fazonra ugyanúgy két féle van mint a zsigán, csak oldalt jobban belóg, szerintem szebb. A felfogatása meg ugyan az. De csak egy ötlet:) Peti

Indián1 2010.06.10. 20:17:16

@snake peti: Szia! Köszönjük az ötletet, egyelőre ragaszkodunk a gyári külsőhöz.
süti beállítások módosítása