LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.04.19. 17:00 zsigulimo

Zsigulimuzin 3. nap - Szétszedés

Címkék: tuning zsiguli limuzin szereles

Következett a szétszedés, ami mindegyikünknek - mint régi Zsiguli tulajdonosoknak - rendkívül érdekes és tanulságos volt.
Ogre hűséges ebe, minden szögből védi a Zsiga alá szorult gazdáját.
Az autót az átalakításhoz teljesen szét kell szednünk, mivel még a fényezést megelőzően, a lakatolás során, kettévágjuk és beletoldunk 3 métert! :-)
A munka során több meglepetéssel szolgált számunkra az autó: olyan gyári állapotban volt, hogy Indián, aki korábban 6 Zsiguli tulajdonosa is volt, meglepődve fedezett fel néhány olyan alkatrészt, amellyel korábban soha nem találkozott! :-( :-) Hirtelen értelmet kapott egy pár lyuk és patent.
A csomagtartóban meglepődve találtunk rá a gyári szerszámkészletre, emelőre és két különböző típusú levegőnyomás-mérőre.
Minden alkatrészt könnyen szétszereltünk, egyedül az első indexek, valamilyen oknál fogva, makacsul ragaszkodtak a helyükhöz, a törés-zúzást Ogre nem nézte jó szemmel! :-(
Nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli, mit csinálunk, mert Tony (Ogrebe) folyton ott SÜNdörög körülöttünk. Nagyon szívesen segít, legutóbb a kerti csapot rágta le, szóval a szétszedésben aktívan részt vesz!
Ogre szélvédő kiszedési (rúgási) technikája hagy némi kivetnivalót maga után!
Szomorú és egyben sokkos állapotban vágta el Indián a "köldökzsinórt", azaz egy 1983-as autó gyárilag leplombált kilóméteróra spirálját!!!! Erre még Ogre is rácsodálkozott!!!!

További képek >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr661934919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása