LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.07.26. 12:04 zsigulimo

Zsigulimuzin 66. nap - Futómű szerelgetés

Címkék: zsiguli karpitozas felfuggesztes

Imi úgy döntött, hogy kivételesen, Indiánéktól a szervízig azt a pár utcát saját lábán fogja megtenni a Zsigulimo. Mivel P-s rendszám éppen nem volt, hát anélkül! :-)
Indián eléggé ragaszkodik a szabályokhoz, amit szóvá is tett Iminek, de kedvenc főszerelőnk azzal védekezett, hogy elé és mögé is beállunk egy-egy autóval és lekövetjük, ahogy szoktuk.
Szerelőzseninknek eszébe sem jutott, hogy egy majdnem 8 méteres Zsigulimuzin azért ennél több álcázást érdemel.

Miután belavírozott az aknára, kezdetét vette a rugó-hadművelet, és ha már itt vagyunk, a maradék apróságokat is korrigáljuk.
Indián méretes munkalappal készült, többek között hűtő fényezés, szilentek, kormány-segédkar, rugók, zár és ellenrész csere, központi zár, stb. Szóval mindent megpróbálunk még hatásosabbra, még profibbra bütykölni.

További képek >>



(természetesen az autót a hatályos jogszabályoknak megfelelően használtuk, a fentebb leírtak csak a tréfa tárgyát képezték)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr722176943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipi 2010.07.26. 19:21:45

a rugókkal mi lesz? csak csere újra? vagy ültetés? vagy emelés? vagy keményítés?:)

ladás srác 2010.07.26. 20:33:54

csak így tovább!Titkon remélem,hogy a gárdonyi lada talira készen lesz :)

Lakótelepi Ladás hülyegyerek 2010.07.28. 00:02:39

Az utángyártott rugókkal vigyázni kell, előfordulhat, hogy délután berakod az új rugót, másnap reggelre pedig szépen leül az autó a gumibakokra :)
süti beállítások módosítása