LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2012.06.15. 15:15 zsigulimo

Gyereknapi limóztatás

Idén 2. alkalommal vettünk részt a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében megrendezett Gyereknapi felvonuláson.
Különleges autók hátrányos helyzetű gyerekeket utaztattak Budapesten.
 
Természetesen itt is a Zsigulimo volt a lurkók kedvence. Autónkat megtekintette Mága Zoltán művész úr is, aki a rendezvény védnöke volt. Elmondta, hogy pályafutása kezdetén neki is 1200-as Zsigulija volt és ez az autó nyerte el legjobban a tetszését.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

1 komment

2012.06.15. 14:34 220volt

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

A kishazánkban némely kultúrkörökben méltán híres Santiago Segurra Budapestre látogatott népszerűsíteni remekművének negyedik kiadását, a Torrente 4-et, melyben szokás szerint a bunkó beszólások és az alpáriság mellett, spanyol hírességeket is felsorakoztat a sikerért, mint például a Barcelona jelenlegi és az Arsenal volt játékosát Cesc Fabregast. Ha már itt volt, akkor elvitte a Zsigulimót egy rövid körre, ahol megmutatta, hogy csinálja egy "mester". Torrente, az önjelölt sztárrendőr egy kivétellel eddig is kockaautókkal csapatta a filmjeiben, így nálunk sem hazudtolta meg önmagát. Igazi tökös spanyolként a legkockább menő járgánnyal őrizte a rendet és hajtotta a didkókat, ám mielőtt elcseszte volna nekünk a "hidat", átvettük a volánt. Előkerült a vörös szőnyeg, a Police feliratú szalag és az "izotópos ital" is a luxusjárgányból. Meg persze a telefonja is, amivel mosolyogva fotózta az autót. Kaptunk is egy "GREAT RIDE" dedikálást a kocsiról készült képre. Bár ódzkodtunk tőle, de a végén rájöttünk, habár Torrente nem feltétlenül a legszimpatikusabb zsaru, Segurra az egyik legközvetlenebb és legmókásabb színész.

 

Szólj hozzá!

2012.05.15. 12:26 zsigulimo

Torrente és a Zsigulimo

Nem kevésbé legendás, mint a filmben szereplő Seat 124-es, így szinte magától adódott, hogy Santiago Segura, alias Torrente, magyarországi látogatásán tegyen egy kört a Zsigulimoval.


Szólj hozzá!

2011.12.23. 12:28 zsigulimo

Ismét fotózáson voltunk a Zsigulimóval!

Ismét fotózáson voltunk a Zsigulimóval, Még minig ő a sztár :-) Ezúttal a Budai várat szemeltük ki a fotózás helyszínéül. Ezúton is köszönet a Rozsdakupac Magazin készítőinek!

Szólj hozzá!

2011.09.15. 21:30 zsigulimo

XVI. Magyar Borok Útja Rallye

Az év legmelegebb napján indult a XVI. Magyar Borok Útja Rallye, ami egy Zsiguli-limuzinnal, légkondi nélkül már magában bátor cselekedet. Indulásnál újságírók, riporterek hadával kellett megküzdenünk, ami az út folyamán később sem változott. Mindenhol hatalmas érdeklődés kísérte nagyra nőtt retro versenyautókat.Az érdeklődők és rajongók miatt, többször előfordult, hogy csak később tudtunk elstartolni, mint ahogy azt az Itiner írta. Így fordulhatott elő, hogy még a 130 km/h-nál behajló jobb oldali tükröt is menetközben kellett megjavítanom. A Zsiguli km órája 160-al lefényképezve természetesen csak trükk. :-)

A rendezvény háziasszonya Orosz Barbara színésznő, főszervezők Ferjáncz Attila örökös magyar bajnok és Regőczi Attila üzletember volt. A verseny fővédnökei: dr. Pintér Sándor belügyminiszter, valamint dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.Csapatunk 4 különböző márkával képviseltette magát: Mercedes, Honda, Audi és persze Zsigulimo. Méretes járgányunk minden szempontból kilógott az összösen 97 induló közül, és ez a parkolásnál volt a legszembetűnőbb. Csodálatos helyek, finom borok (csak nekem, mert Imi végig vezetett), ügyességi versenyek, bogrács-gulyás, tesztlapok tömkelege....

Mondhatni a Zsigulimo - 1 éves évfordulóján - az eddigi legnagyobb megmérettetésen van túl. Semmi városi korzózás, semmi döcögés, fotózkodás, smúzolás, csak a kemény tények, a szigorú bírák, no meg persze az idő, amivel folyamatosan versenyt futottunk.A mezőnyben még rengeteg szép és gyors autó, ügyes sofőrök, híreségek, üzletemberek, celebek vettek részt. 3 nap, 720 km, 16 pincészet, 2 pálinkafőzde, esténként B.Tóth László Retro DJ szolgáltatta a zenét (aki szintén indult a versenyen), de találkozhattunk még VV Gigi és VV Laci párosával, Hajas Lászlóval, Zsidró Tamással, Bárándy ügyvéd úrral, Azurák Csaba műsorvezetővel, Győrfi Pállal a mentőszolgálat szóvivőjével is.

A versenyt 2 TV-s stáb is végigkísérte, akik mellesleg nagyon jó fejek voltak. Egy-egy helyszínre érve azt tapasztaltuk, hogy az MTI-n beharangozott hírünk megelőzött és vártak ránk a Zsigulimo rajongói.

Ezúton is köszönöm a lehetőséget Petinek, valamint a rendezőknek és szponzorainknak.
Külön köszönet Molnár Iminek, a Zsigulimo műszaki igazgatójának, valamint mindenkinek, aki segítségünkre volt a húzós hétvége lebonyolításában!
Ja, 97 indulóból 40. helyen végeztünk. Nem is olyan rossz, ugye? :-)

Üdvözlettel, Indián

További képek >>

2 komment

süti beállítások módosítása