LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2011.05.21. 11:55 zsigulimo

Gondolatok az előző posthoz

Sokat gondolkoztam, hogy előző posztomba keverjek-e némi ürömöt.

De nem…..

Viszont most, megemlítenék valamit, ami még mindig nagy szívfájdalmam.

Történetesen azt, hogy a magyar autós újságokba hónapok óta próbálok bekerülni autóimmal, gondolván érdekes ez a köz számára.

Egyetlen legény volt a gáton, aki felvállalta „kétes" hírünket, az AMS autós magazin, amiért továbbra is nagyon hálásak vagyunk, és ezúton is köszönjük Péternek!

Most lehet, hogy seggbe leszek rúgva, de megemlítenék egy pár esetet (ez itt nem a reklám helye!):

Autó Motor - Többszöri próbálkozás - válasz nyista.
Retro Mobil - Többszöri próbálkozás - válasz semmi.
Veterán című újság - Na, itt csak könyvet akartak eladni nekem.
Tuning című újságot a Zsigulimo nem érdekli, nem illik be a profiljukba.
Lóerő - mivel kijártam az egyik céghez a gyorsulási versenyekre, ezért a másik „gyorsulásos cég" ellehetetlenítette bekerülésünket (pedig eleinte a Lóerő keresett meg minket).

és itt sorolhatnám tovább egyéb sikertelen próbálkozásaimat:

A Helyi Téma nevű újságba azért nem fértünk bele, mert a Zsigulimoról feltételezik, hogy kiadásra készült, és így reklámnak minősülne (pedig matrica, vagy bérlésre utaló „nyom" a kocsin sehol).

Csupán érdekességként szerettem volna, ha megjelenik.

Mi lehet a következménye a mai, kicsit kesernyés posztnak?

Soha többé nem írnak rólam????

Na, ez eddig is meg volt!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr302921151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2011.05.21. 14:23:20

Van ilyen...
Pedig a Zsigulmó akkor is érdekes jelenség, ha az autók tökéletesen hidegen hagynak. De azért fel a fejjel.

Pipi 2011.05.22. 12:48:43

Csodálkozom abban a országban, ahol az emberek fele este 7től tapad a valóvilágra és társaira? Itt nem menő semmi, ami új, érdekes, izgalmas.

betcy911 2011.05.22. 13:22:38

Lehet, hogy most megsértek egyes területen dolgozó rétegeket, de sajna ez a véleményem:
A média tudományában dolgozókat már nagyon régóta lenézem, mert primitívek, túlzottan karrieristák, nagyképűek és a nagy átlag műveletlen (buta). A média nagy hatalommal bír, ám a mai felsőoktatás legalját képviselik. Színvonal nyista. Érdekes nyugaton az egyik legmenőbb sulik a médiatudományt képviselik, itthon meg fos szar az egész. A lényeges és felkavaró botrányok, hírek orrvérzésig mennek, ám a kultúra, a művészetek (amihez kicsivel többet kéne érteni) már régen hiányzik. Kiba**ott könnyű megírni egy rémcikket, hazudni valakiről akár annak árán, hogy az illető tönkremegy, de hát ugye sajtószabadság van, a cikket írót max le-dádázzák, de a cikkét több ezren olvassák, mely sarat sose moshat le. Amiről most írtál eszembe juttatta ezeket, mert mikor elkészültetek a kocsival akkor "minden csoda 3 napig tart" alapon meg volt a médiás körmenet, de ezek szerint nekik már nem elég érdekes a limó, hogy bemutassák a hasábjaik közt. Továbbra is haragszom a médiára, mert álszent és szenzációhajhász. A nem érdemlik meg, hogy írjanak a limóról. Nem méltók rá! Gyökerek!

KAWAszaki 2011.05.25. 21:33:08

Ami ebben az országban van, az nem média, hanem bulvár. Nézd meg a híreket, "megölte", "felakasztotta", "kirabolta", "bomba" stb... ez hír. A kultúra, sport az nem. Láttál egy Forma1-es hírt pl. a TV2-őn? Nem közvetítik, ezért nem hír...
Olyan hírt kell prezentálni, ami a bulvár számára értékes. Ha már a limó önmagában nem újdonság, akkor másként lehet nyomulni Pl: Zsigulimón utazott Győzike Salgótarjánba.
Zsigulimón utazott VV Gipsz Jakab a villába.
Zsigulimó elütötte a Viktátor macskáját.
Zsigulimós utazást lehet nyerni XY rádiós műsorban...

betcy911 2011.06.22. 16:58:28

Még egy ötletem született!
Csináljatok egy emeletes és csuklós buszt. A két szintes csukló szerintem nagy műszaki kihívás! Mechanikailag jól megoldani nagy fejtörést okozhat! :) És persze óriási felnikkel, sportülésekkel és nagy hifivel. :)
Hajrá!

Pipi 2011.06.23. 22:34:52

te beillenél közéjük, beteg vagy :D

Bincii 2011.07.18. 23:14:52

Ne feledjük, hogy azóta a Rozsdakupacba már elkészültek a belső fotók... :)

Gott in Frankreich 2011.09.25. 16:57:05

"Történetesen azt, hogy a magyar autós újságokba hónapok óta próbálok bekerülni autóimmal, gondolván érdekes ez a köz számára."

Az autoidat nem Sip Pista epitette verrel-veritekkel, hanem az uzleti vallalkozasod termekei. Miert varod el, hogy jofejsegbol, ingyen reklamozzak a vallalkozasodat? Nem ertem.

"A Helyi Téma nevű újságba azért nem fértünk bele, mert a Zsigulimoról feltételezik, hogy kiadásra készült, és így reklámnak minősülne (pedig matrica, vagy bérlésre utaló „nyom" a kocsin sehol)."

Az oldal tetejen viszont:
"Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu"

Akkor talan megsem olyan hulyek a szerkesztok ott a Helyi Temanal.
süti beállítások módosítása