LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2011.02.21. 19:11 zsigulimo

Vírusfilm

Vírusfilm A Friesland Foods - Túró Rudi forgalmazója - kereste meg a TotalCaros fiúkat, hogy készítsenek egy Vírusfilmet. Mivel más nem volt kéznél, így ismét mi kerültünk "képbe". A feladat egy retro zsiga elkészítése volt, de nem csak úgy, hanem némi csavarral a történetben. Először egy másik romot akartunk rásózni Winkler Robira, mint retro alap, de szöszi főhősünk dührohamot kapott, és átgázolt egy dózerrel rajta.

Ahogy szokott lenni, ez is csak a filmekben egyszerű....
Nem olyan könnyű ugyanis felkapatni egy akármekkora dózerral egy személyautó gépházára. Megcsináltuk a nyitójeleneteket, Karottával száguldoztunk egy kicsit, bizonyítván, milyen jó kis gépet szereztünk.

Robival leforgattuk a "veszekedést", ami ezúttal már simán ment, aztán jöhetett a rombolás, autógyalázás, stb., ahogy ezt a neten kommentálták.

Szóval indul a buldózer, és nem hajlandó átmenni a Corsán: eltolja, összetöri, de nem kapat fel az elejére. Nem volt mit tenni, az autót egy szinttel lejjebb ástuk + hátulról kitámasztottuk. Na, ezzel a húzásunkkal már igen nagy sikert értünk el: brutális volt, a felismerhetetlenségig összelapította.

Tulajdonképpen innen indul a film, Robi hoz egy Zsigulit, jó "drágáért", és rám bízza, hiszen hiába mond Ő bármit is, úgyse azt csinálom.

Elindulnak a munkafolyamatok, hangulatos munkavégzés a képeken, szinte táncolunk (látom már, hogy túljelentkezést okozunk autóépítő szakon). Jönnek a fiúk átvenni, ezúttal sikerül meggyőzni őket, hogy nem a műanyag redőny, a taxis pénztartó vagy egyéb más gagyi cucctól lesz retro a gép. Jólesik az elismerésük, tényleg jópofa lett a gép, még egy-két poén, egy felfújható retro hajszárító és vége is a filmnek.

További képek >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr782677753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipi 2011.02.21. 19:46:27

ti már rég túljelentkezést okoztatok:)
süti beállítások módosítása