LADA Limuzin

Egy LADA zsiguli limuzin építés hétköznapjai.

Bérlés előjegyzés:
06 20-406-7558 berles@zsigulimo.hu

Zsigulimó a facebook-on

Friss topikok

Powered by

2010.05.31. 16:04 zsigulimo

Zsigulimuzin 31. nap - Tervezés

Címkék: motor tuning zsiguli limuzin atalakitas kardan

Kezdem elhinni, hogy jól sikerült a fényezés, mert a motor beszerelést és a kardán átalakítást elvállalta Molnár Imi és csapata, akik köztudottan Audi és Volkswagen specialisták.
Lehet, hogy a Q7 szín tévesztette meg őket? Jó volt látni, hogy amint testközelből nézhették a Zsigulit, az ő arcukra is kiült a Lego hangulat, és már építéshez is fogtak.
Mindennek megvan a maga helye és ideje ezért a rövid láthatás után nekifogtunk ismét lecsupaszítani az autót. Mióta Murphy felnyitotta a szemünket, hogy ami megtörténhet, az meg is történik, azóta nem hagyunk lehetőséget a hibázásra, tehát mielőtt átkerülne a szervízbe a limó, mindent, ami mozdítható leszerelünk és így nem sérülhet.
Boldogan és elégedetten láttuk, hogy a blogot sokan keresik és látogatják. Hogy értesítést kaphassatok az új őrültségekről, az East Block-ot az IWIW-en és a Facebook-on is megtaláljátok.
Addig is itt egy újabb video, hátha kedvet kaptok a böngészéshez: http://www.indavideo.hu/video/Eastblock_Mindennapok_2

További napok >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigulimo.blog.hu/api/trackback/id/tr932045086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batonyo 2010.06.20. 21:50:21

Én nem talállak Titeket sem fészbúkon, sem iwiw-en:(
süti beállítások módosítása